LTS Maarten van der Vaart

Bisschop Koenraadstraat 14 in Mijdrecht, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LTS Maarten van der Vaart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 44
  • Schoolgenoten 213

Op LTS Maarten van der Vaart vind je 44 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 146

Erg leuke tijd gehad, vooral de praktijklessen bij Hupsel (als we rustig konden werken mocht zelfs de radio/cassette aan).

Erg leuke tijd gehad, vooral de praktijklessen bij Hupsel (als we rustig konden werken mocht zelfs de radio/cassette aan). Uiteindelijk nog geslaagd ook.

2002, Deleted

toespraak van het bestuur een paar dagen voor het uitje naar de efteling met alle 4e klassers ; er mag geen alcohol gedronken worden en al zeker geen raare shagies gerookt worden !!!!! jajajajajajjajajaja iedereen was al rot voor dat we aankw

toespraak van het bestuur een paar dagen voor het uitje naar de efteling met alle 4e klassers ; er mag geen alcohol gedronken worden en al zeker geen raare shagies gerookt worden !!!!! jajajajajajjajajaja iedereen was al rot voor dat we aankwamen. *****************

2002, wilbert

Dit was echt een leuke tijd.

Dit was echt een leuke tijd.

2002, Deleted
?