L.T.S. IJsselstein

Paardestraat in IJsselstein, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L.T.S. IJsselstein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

L.T.S. IJsselstein foto

Op L.T.S. IJsselstein vind je 17 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vele.

Vele

L.T.S. IJsselstein, 1984

Meneer Verhagen, niet ouwe deuren jongen! Meneer Goes waar we leerden smeden leerden, aleen als je niet oplette stond hij achter je en kreeg je een trap onder je hol.

Meneer Verhagen, niet ouwe deuren jongen! Meneer Goes waar we leerden smeden leerden, aleen als je niet oplette stond hij achter je en kreeg je een trap onder je hol. Directeur Dorjee, herinner ik me nog en de notabelen van het bestuur o.a. Opa Wildschut!

L.T.S. IJsselstein, 1963

Ik herinner me meneer Goes uit Utrecht.

Ik herinner me meneer Goes uit Utrecht. Hij reed in die tijd in een rode renault daufhine. De directeur in mijn tijd was meneer Mens. Ik herinner me verder nog meneer Bink (natuurkunde), meneer Pieterse (nederlands?), en meneer Verhagen (maatschappijleer). Deze laatste kwam uit Brabant, en was een groot wieler liefhebber. Hij woonde in de Vicarielaan in IJsselstein, waar in die jaren ook de plaatselijke wielerronde gehouden werd. Ik deed zelf ook aan wielrennen, dus zijn dit momenten die je dan niet snel vergeet. Zelf woonde ik in die tijd naast de school in de Abbink spainkstraat 34. School vrienden waren Bernd Heimler, Jimmy Ronkes Agerbeek, Wout van Os, Ger Kool, ... Verweij, en een aantal jongens uit Vreeswijk en Vianen, waarvan ik de namen jammer genoeg niet meer weet. Ik heb de "metaal" opleiding gedaan, examen in 1965, en ben toen naar de Marine vertrokken. Na 6 jaar Marine, en uiteraard een goede opleiding, ben ik het bedrijfsleven in gegaan. Eerst een aantal jaren bij de Akzo, en in 1976 ben ik in de offshore gaan werken. Heb veel bijgestudeerd om m'n huidige functie te kunnen behalen. Op dit moment ben ik HMI op een groot gasproductie platform op de noordzee.

L.T.S. IJsselstein, 1963

?