lts

zeddansweg in 's-Heerenberg, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van lts, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 23

Op lts vind je 2 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

In 1961 bestond de RK LTS al e...

In 1961 bestond de RK LTS al enkele jaren alleen nog maar uit noodlokalen verspreid over heel 's-Heerenberg. Ik heb Schoolbank daarvan op de hoogte gebracht maar ze erkennen dat niet als "de RK Lagere Tehnische School in de Gemeente Bergh". De huidige LTS aan de Zeddamseweg bestaat ook niet meer en heeft een andere bestemming Hoe het thans zit weet ik niet!.... Misschien weet iemand nog wel het adres van die oude LTS want dan accepteren ze het mischien wel. De Toenmalige Directeur was DHR. Huls die op de Zeddamseweg woonde. De leerlingen kwamen zelf vanuit Nieuw Dijk naar deze school toe. Je kon kiezen uit Machine Bankwerken (roestkrabbers ) of Houtbewerking (houtwormen). Vraag: Wie heeft nog oude foto's van die tijd?

2008, Deleted

De LTS was toen verspreid over...

De LTS was toen verspreid over verschillende lokaties. Achter de Openbare school (nu Bibliotheek) werd nederlands, engels en muziek gegeven (vlak bij onze boerderij). Machine bankwerken aan de Oude Doetinchemseweg (Bosman) Houtbewerking vlak bij de kerk (Ophuizen) Tekenen wat nu Stadsplein is(het politiebureau heeft daar gezeten en zelf heb ik er 20 jaar boven gewoond eerst op nr. 66 en later op nr. 63!!) Materialenkennis en plaatwerken/smeden waar later discotheek 'De Wal' nog heeft gezeten. Leraren: Huyink, Nijland, Gortemaker (Gortepap), Te Pas, Bartje Bongers, Gebbink (zo'n rooie :-)).

2008, Deleted

huiswerk en tekenen bij bonger...

huiswerk en tekenen bij bongers en metaal leren bewerken bij te pas . voor de rest een leuke tijd ????

2009, frank
?