L.T.S.

in Almelo, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L.T.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

L.T.S. foto

Op L.T.S. vind je 17 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1954 was dit de Ambachtschool aan de Veldkersstraat.

In 1954 was dit de Ambachtschool aan de Veldkersstraat. Leuke(?) herinneringen: *Vijlen bij meneer Vierdag (duwen, los terug). Hij liet mij een heel schrift vol schrijven met de tekst "Ik spuit nooit met olie, want dat mag niet van meneer Vierdag". *Algebra bij meneer Veldkamp. Op zijn voorstel werd ik van school verwijderd. (Een dag later was ik weer terug.) *Natuur- en werktuigkunde bij meneer Vos. *Electro en tekenen bij meneer Bax. Hij had ons goed onder controle. *Praktijk Electro bij meneer Homberg (Hompie). Een man met een rijke fantasie. *Voor straf op zaterdagmiddag de fietsenkelder aanvegen.

L.T.S., 1952

Ik volgde de Banketbakkers opleiding.

Ik volgde de Banketbakkers opleiding. Directeur van de LTS was Arenzen? De heer Derkse uit Enschede was het Klasse hoofd en de heer Schouten deed alle theorie.Helaas ben de meeste namen vergeten.Als er iemand in die periode op school zat zou ik wel graag contact willen hebben. De klas was BK2 en BK3.

L.T.S., 1966

Ik zat in de klas bij o.

Ik zat in de klas bij o.a. Raymond Groothuis, Appie kolthof en wij kozen voor schilderen. Veel schuren en het aflakken moest je echt nog leren van Meulenbelt. Ik heb helaas geen klassenfoto's. Heeft iemand die nog ?

L.T.S., 1962

?