L.T.S.

Deltaweg 161 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

474 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L.T.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

L.T.S. foto

Op L.T.S. vind je 52 klassenfoto’s en 474 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wanneer ik zo alles eens bekijk hebben de leraren erg lang gedient op deze school.

Wanneer ik zo alles eens bekijk hebben de leraren erg lang gedient op deze school. Ook ik herinner mij Wupperman voor Nederlands, de enige leraar die ik ooit een 11 als cijfer heb zien uitdelen. Verder uiteraard Koppenol voor natuurkunde, een sadistje maar je leerde er wel iets van, Emmelot voor muziek, de Vree voor Wiskunde, Degeling voor Technisch Tekenen, Dekker volgens mij voor gymnastiek en 't Hout voor fijnmetaal. Wel leuk dat je hier na verloop van tijd toch wat bekende namen begint te zien van mensen waarbij je in de klas hebt gezeten (Jack Hokke en John v. Eijk). Verder kan ik mij nog herinneren Leo van Oranje (Owanje), Andre Campo, Arie van Wettum en de rest moet ik heel diep voor gaan graven.

L.T.S., 1969

Leuke tijd gehad op deze school.

Leuke tijd gehad op deze school. Tekenles van Ouwehand, Engels van Goemans. Nederlands van Wijers(reed toen in een Porsche).Wiskunde van van Dis.

L.T.S., 1980

Studie richting: electrotechniek.

Studie richting: electrotechniek

L.T.S., 1977

?