LSOP Politie Onderwijs- en Kenniscentrum (de Politieschool)

Arnhemseweg 348 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk het volledige profiel van LSOP Politie Onderwijs- en Kenniscentrum (de Politieschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 64
  • Schoolgenoten 210

Op LSOP Politie Onderwijs- en Kenniscentrum (de Politieschool) vind je 64 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 277

Ik zat in klas V. Mijn kamerge...

Ik zat in klas V. Mijn kamergenoot was Jan Meijaard. Was de oudste in de klas en heb goede herinneringen aan Willy Huizinga/Rob Botbijl/Henk Barelds/Piet Kurvink en docent Henk van Keken

2002, Gerrit

Ik was van de opleiding 81-I. ...

Ik was van de opleiding 81-I. Ik trok in die tijd veel op met Rob Spoolder en Rene (van) Ravensteijn. Ook zag ik Jannet(te) Haak veel buiten de lesuren. Mij slapie was Jos v.d, Wetering, degene waarvan ik nooit kon winnen met hardlopen. Wij kwamen regelmatig in het cafe aan de overzijde van de Arnhemseweg om te biljarten e.d. Na de opleiding gegaan naar het district 's-Gravenhage en via Noordwijkerhout geplaatst op de groep Voorschoten. Half 1986 overgestapt naar de Gempo te Apeldoorn. Ben daar nog steeds werkzaam als hoofdagent.

2002, Hans

75-IV Klas B? adj Aerts en opp...

75-IV Klas B? adj Aerts en opper Piet van Loon. Mijn room-mate's: Cees v Eekelen, Frank Eikelboom en ? Florijn (die later naar klas O ging). Meer bijzonderheden? Zie klasse-foto met namen. Ik werk nu bij de districtsrecherche Tilburg. Zie Aone Coldewijer nog geregeld (zelfde opleiding, andere klas). Peter Jobse, m'n judomaat, heeft het zelfs tot teamchef geschopt !

2002, Daan (a.k.a. Dan of Daniel)
?