LSBL Services VOF

Horapark 6 in Ede Gld, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LSBL Services VOF, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LSBL Services VOF foto

Op LSBL Services VOF vind je 1 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

L.

L.S.B.L. - Apeldoorn Levensmiddelentechnologie, alle opleidingen gevolgd. Nog vele jaren bedrijfsinstructeur bij Venz geweest. (Begeleiding cursisten LSBL)

LSBL Services VOF, 1978

Opleiding levensmiddelentechnologie.

Opleiding levensmiddelentechnologie. Veel geleerd met name van Hr Damen!

LSBL Services VOF, 1979

A en B Opleiding gevolgd in Utrecht, in een dependance van de slagersvakschool.

A en B Opleiding gevolgd in Utrecht, in een dependance van de slagersvakschool. Daar begonnen met de A opleiding, maar omdat ik alleen maar negens en tienen haalde, adviseerde de consulent om het tweede jaar van de A over te slaan en gelijk met de B verder te gaan. Mijn consulent was toen tevens één van mijn leraren, Mijnheer Feenstra. Een aardige man die je heel goed in de waan kon laten dat je zelf uiteindelijk de oplossing van een probleem had gevonden. Hij gaf alleen een paar hints waardoor je zelf in de juiste richting ging denken en op die manier heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Voortgezette opleiding A Bedrijfskundig, gevolgd in s’Hertogenbosch. In wat leek op een agrarische school, schuin tegenover een ziekenhuis, waar we tussen de middag meestal gingen lunchen in het restaurant. De Kadercursus was eigenlijk verspreid over het hele land, met cursus plaatsen als Vught, Veghel en natuurlijk niet te vergeten de weken in Bakkeveen onder begeleiding van een Psycholoog. Eigenlijk maar één keer in Apeldoorn geweest, om het mondelinge examen af te leggen dat bij de voortgezette opleiding hoorde.

LSBL Services VOF, 1984

?