Lovelingschool

Jan van Riebeekstraat 11 13 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

286 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lovelingschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lovelingschool foto

Op Lovelingschool vind je 99 klassenfoto’s en 286 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden een oudere lerares, mevr.

We hadden een oudere lerares, mevr. Siebers die in een concentratiekamp had gezeten tijdens de oorlog en prachtig kon vertellen. We hadden een hoofdmeester (Hogerheide ?)die ons alles leerde over de waddenzee, juffrouw Polk klinkt bekend. Ik woonde boven de sportschool in de L. Boisotstraat en mijn hartsvriendin was Aafke Diets. Ik zie nu wat bekende namen uit die tijd op schoolbank, grappig. ;)

Lovelingschool, 1966

Ik heb op deze school gezeten in de 4e, 5e en 6e klas.

Ik heb op deze school gezeten in de 4e, 5e en 6e klas. Het hoofd van de school (meester Gaaff) was onze leraar. Hij had een prachtig handschrift. De rapporten zijn bijna kunstwerken. Op schoolkamp (Barchem) hebben we in tenten gekampeerd. Ik heb er nog foto's van. Binnenkort zal ik eens kijken of ik ze kan vinden en ze hieraan toevoegen. Als ik alle verhaaltjes van de anderen lees dan komt er inderdaad weer een heleboel boven. Leuke tijd op deze school gehad.

Lovelingschool, 1971

Altijd lol met Evert en Nico du Bois Ronnie en Ed Hendriks Jan en Nico van Engelen Hoofdmeester H.

Altijd lol met Evert en Nico du Bois Ronnie en Ed Hendriks Jan en Nico van Engelen Hoofdmeester H.C.Gaaf Juffrouw Siebers Mevrouw Drachten

Lovelingschool, 1964

?