Lourdesschool

Noordzijde 54 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lourdesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lourdesschool foto

Op Lourdesschool vind je 51 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klasgenoten: Ingrid Pelk, Richard Messijer, Hans Buchter.

klasgenoten: Ingrid Pelk, Richard Messijer, Hans Buchter. leraressen: Bouwmeester, Rosier.

Lourdesschool, 1961

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Samen met Maureen, Rob en Martin op deze school gezeten. Ik ken nog de bezoekjes bij meester Emanuel in Haarlem, juf Belrose, mijnheer Crastel, mijnheer Zimberlin, juf Karhof en mevrouw van Duren en natuurlijk mijnheer Bos met zijn eeuwige sigaar. Zou het leuk vinden om mijn klasgenoten weer eens te ontmoeten, schrijf me onder mijn naam g onderliggend streepje barkey met het bekende teken en dan hete post enz. Ik zou het leuk vinden om wat van mijn klasgenoten te horen en eventueel een reunie te organiseren. Ik werk momenteel in het onderwijs ( basisschool in groep 8 ) in Amsterdam Zuid-Oost. Ik heb 2 dochters van 13 en 15 jaar. Beste vriendin is Joan van Bochove !! Wie zaten er bij mij? Edwin van Dungen, Danny Loth, Dorien van de Kruk, Lucia Vagevuur, Arina Stevens, Joyce Lagas, Doddie de la Haye, Lodie Muller, Charles Herreijegers en Charles Belderok, Wim Groven, Frans Jozen, leuk als ik van jullie wat zou horen.

Lourdesschool, 1960

Henk Arents ken ik, had jouw vader geen schoenenherstelzaak? Lieke v.

Henk Arents ken ik, had jouw vader geen schoenenherstelzaak? Lieke v.d.Boom, is dat niet (staat me bij als een heel lang meisje). Mientje komt ook bekend voor en hoe heet haar vriendin ook al weer, woonde bij haar in de buurt aan de gracht vlak bij school en had meen ik wat sproeten, kan dit Mirjam zijn!. Yvonne met lange (blonde) haren, Frans Oude Elferink, Joop Keek en Maat (zie op de foto dat zij ook bij mij in de klas zat, meer namen staan me momenteel niet bij.

Lourdesschool, 1956

?