Lourdesschool

Noordzijde 54 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Lourdesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 51
  • Schoolgenoten 229

Op Lourdesschool vind je 51 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 195

klasgenoten: Ingrid Pelk, Rich...

klasgenoten: Ingrid Pelk, Richard Messijer, Hans Buchter. leraressen: Bouwmeester, Rosier.

2002, Deleted

Hele leuke tijd gehad op deze ...

Hele leuke tijd gehad op deze school. Samen met Maureen, Rob en Martin op deze school gezeten. Ik ken nog de bezoekjes bij meester Emanuel in Haarlem, juf Belrose, mijnheer Crastel, mijnheer Zimberlin, juf Karhof en mevrouw van Duren en natuurlijk mijnheer Bos met zijn eeuwige sigaar. Zou het leuk vinden om mijn klasgenoten weer eens te ontmoeten, schrijf me onder mijn naam g onderliggend streepje barkey met het bekende teken en dan hete post enz. Ik zou het leuk vinden om wat van mijn klasgenoten te horen en eventueel een reunie te organiseren. Ik werk momenteel in het onderwijs ( basisschool in groep 8 ) in Amsterdam Zuid-Oost. Ik heb 2 dochters van 13 en 15 jaar. Beste vriendin is Joan van Bochove !! Wie zaten er bij mij? Edwin van Dungen, Danny Loth, Dorien van de Kruk, Lucia Vagevuur, Arina Stevens, Joyce Lagas, Doddie de la Haye, Lodie Muller, Charles Herreijegers en Charles Belderok, Wim Groven, Frans Jozen, leuk als ik van jullie wat zou horen.

2002, Ineke

Henk Arents ken ik, had jouw v...

Henk Arents ken ik, had jouw vader geen schoenenherstelzaak? Lieke v.d.Boom, is dat niet (staat me bij als een heel lang meisje). Mientje komt ook bekend voor en hoe heet haar vriendin ook al weer, woonde bij haar in de buurt aan de gracht vlak bij school en had meen ik wat sproeten, kan dit Mirjam zijn!. Yvonne met lange (blonde) haren, Frans Oude Elferink, Joop Keek en Maat (zie op de foto dat zij ook bij mij in de klas zat, meer namen staan me momenteel niet bij.

2002, Richard
?