Louise le Gras

Sportlaan 600 in Den Haag, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Louise le Gras, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Louise le Gras foto

Op Louise le Gras vind je 9 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na de overstap van de Zuidwal naar het RKZ kwam ik in de dec'68 groep terecht.

Na de overstap van de Zuidwal naar het RKZ kwam ik in de dec'68 groep terecht. Een gezellige groep met meiden uit diverse ziekenhuizen. Door de kleinschaligheid en het feit dat de meesten (ik niet) nog intern woonden ontstonden er hechte vriendschappen. Hannie Smits, Sylvia Salomons, Joke v.d Ham herinner ik me goed, evenals Trees Dijkstra en Erica de Vries van het JKZ. Barry Runderkamp is tot op heden nog altijd mijn beste vriendin. Docenten Zr. Meyer en Zr v.d Duym: top! Hadden we toen al praktijkbegeleiders?? In ieder geval geen of weinig broeders op de afdeling, wel veel en leuke co-assistenten, met wie sommige gelukkigen ook nog trouwden... Het RKZ: erg knus ziekenhuis in die tijd waar ik met ontzettend veel plezier heb gewerkt!

Louise le Gras, 1968

leuke tijd gehad met een hele hechte groep.

leuke tijd gehad met een hele hechte groep. met zijn alle geslaagd. waar zijn jullie gebleven astrid schrama,astrid van zweden,miranda,marjolein holzapfel,norbert,corry,desiree,claire heleen , laila en groepsdocent jenny edmonds of dr. kerkhof.

Louise le Gras, 1977

Leuke tijd in het JKZ.

Leuke tijd in het JKZ. Inhet Rode kruis ziekenhuis helaas niet zo goed begeleid in het begin, hierdoor ben ik voortijdig gestopt met deze opleiding. hoe is het de andere vergaan?

Louise le Gras, 1981

?