Louise de Coligny Scholengemeenschap

Kagerstraat 7 in Leiden, ( Toon op kaart )

1127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Louise de Coligny Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Louise de Coligny Scholengemeenschap foto

Op Louise de Coligny Scholengemeenschap vind je 106 klassenfoto’s en 1127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dat Patrice, Malou en ik hele "vriendinnen" schriften vol schreven.

Dat Patrice, Malou en ik hele "vriendinnen" schriften vol schreven. Verder was ik heel erg gek van John F. Kennedy en daar werden anderen weer een beetje moe van.

Louise de Coligny Scholenge..., 1987

Zie bij Da Vinci College.

Zie bij Da Vinci College

Louise de Coligny Scholenge..., 1983

subterra, gymlerares Holleman, engels van Lamain, sigaretjes roken bij conrector Ton de Wolf, muziekleraar Koolloos, fransleraar Van der Laan, Monique Vije en Linda Bronsgeest, rotjes in het klassenboek en schoolreis naar Hoenderloo.

subterra, gymlerares Holleman, engels van Lamain, sigaretjes roken bij conrector Ton de Wolf, muziekleraar Koolloos, fransleraar Van der Laan, Monique Vije en Linda Bronsgeest, rotjes in het klassenboek en schoolreis naar Hoenderloo. Grappig is dat ik een aantal jaren geleden oud klasgenoot Bas Muller ben tegen gekomen en nu een van mijn beste vrienden is.

Louise de Coligny Scholenge..., 1983

?