Lorentz

Van Vollenhovenkade 19

260 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Lorentz, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 33
  • Schoolgenoten 260

Op Lorentz vind je 33 klassenfoto’s en 260 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 158

Ik kwam op deze school in groe...

Ik kwam op deze school in groep 6. Volgens mij had ik toen juffrouw Ineke en uhm.. juffrouw Ans meen ik. Ik groep 7 kreeg ik meneer Robert, een van de weinigen die onze klas een beetje onder controle kon houden. In groep 8 eerst meester Nui, maar nadat hij een ongeluk had gekregen kregen we juffrouw, pff Liesbeth? En Eric Filemon heeft ons lesgegeven en ons zeer veel geholpen met de eindmusical! Het laatste jaar stond vooral ook in teken van Magic. En wat ik nooit zal vergeten is het uitstapje naar Oostvoorne.

2002, Floris

Jajaa, check onze klassefoto! ...

Jajaa, check onze klassefoto! Foto met, inderdaad, Klasse! Helaas heb ik niet alle namen helemaal goed (had ik toch ook de achternamen op de achterkant moeten schrijven toenertijd) Mail wijzigingen aan: stamgast11 naar hotmial. (snap-ez-vouz?) Het fenomeen 'Queen' voor het eerst gespeeld op piano in groep 8, tevens eerste (en laatste) burgemeester van ons 'kabouterdorp', afgezet wegens wanbeleid na een motie van wantrouwen (dinges)

2002, Deleted

Ik weet niet of ik me vergis, ...

Ik weet niet of ik me vergis, maar deze school was vroeger gevestigd aan de Lorentzkade en was gehuisvest in een zogenaamde 'Finse' school. Ik herinner me: de heer Berkenbosch, de heer Zwaan en de heer Ober.

2002, Deleted
?