LOM school de Wending

Laan Rozenburg in Amstelveen, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LOM school de Wending, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LOM school de Wending foto

Op LOM school de Wending vind je 27 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

met ze alle naar de bult na school tijd wim en ton dekker ellen houttuin fleur ? .

met ze alle naar de bult na school tijd wim en ton dekker ellen houttuin fleur ?

LOM school de Wending, 1968

Het was een leuke onbezorgde tijdt vooal de schoolkampen die we hadden in lunteren en de schooltoneelstukken die van de laatste groepen dat vondt ik wel wat De leraren waar ik in de klas heb gezeten waren, van Zon,Lippe,Willemse en van Rooij.

Het was een leuke onbezorgde tijdt vooal de schoolkampen die we hadden in lunteren en de schooltoneelstukken die van de laatste groepen dat vondt ik wel wat De leraren waar ik in de klas heb gezeten waren, van Zon,Lippe,Willemse en van Rooij. van de schooltuintjes kom wel eens per toeval Meneer Zijlinga tegen die toendertijd op Bakrasflora zat Misschien zijn er nog mensen die foto,s hebben van de school toneelstukken die werden gegeven na de schoolkampen. Helaas is de oude school gesloopt ik vindt dit wel jammer ik rij met de auto wel eens langs en komen de herinneringen wel weer boven drijven.

LOM school de Wending, 1979

Ik heb het best wel naar mijn zin gehad.

Ik heb het best wel naar mijn zin gehad. Ik heb er veel geleerd. Ook heb ik hier mijn zelf vertrouwen terug gekregen. Iedereen had ergens een probleem mee dus werd je er ook niet mee gepest. Het leuste jaar vond ik bij Andre Berkeljon. En vond het dan ook erg jammer dat ik van school ging.

LOM school de Wending, 1994

?