Lochtenberg school/De Meander

Schwaamerstrasse 13 in Rickelrath, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lochtenberg school/De Meander, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lochtenberg school/De Meander foto

Op Lochtenberg school/De Meander vind je 16 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school waar ik op zat had dezelfde naam maar stond in Tethelrath (ik hoop dat ik het nog goed schrijf)ik woonde zelf in Gerkerath vlakbij Rheindahlen .

De school waar ik op zat had dezelfde naam maar stond in Tethelrath (ik hoop dat ik het nog goed schrijf)ik woonde zelf in Gerkerath vlakbij Rheindahlen .We werden elke dag met een bus en soms met een Hanomag ambulance naar school gebracht en uiteraard naar huis. Met school elk jaar naar Voerendaal kampweek.Hele leuke tijd gehad. Leraren o.a Pennings ,Hendriks. Klasgenoten o.a. Joep Lennaerts , karin ??Heb zelfs nog een klasse foto. Wie kan zich deze tijd nog herinneren en wil in contakt komen om herinneringen op te halen .Heb al contakt met Marja Mooijman(Veltman) zie mail adres bij mijn introductie.

Lochtenberg school/De Meander, 1965

Idd elke dag met bus naar school, woonde toen in Wegberg.

Idd elke dag met bus naar school, woonde toen in Wegberg. Leraren Lavèn, Pietersen, Franka, Margot.

Lochtenberg school/De Meander, 1993

da was een goede tijd ;).

da was een goede tijd ;)

Lochtenberg school/De Meander, 1993

?