Linthorst Homanschool

Linthorst Homanstraat in Assen, ( Toon op kaart )

185 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Linthorst Homanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Linthorst Homanschool foto

Op Linthorst Homanschool vind je 31 klassenfoto’s en 185 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan deze school heb ik alleen maar goede herinneringen.

Aan deze school heb ik alleen maar goede herinneringen. Ik heb ook wat klassenfoto's geplaatst. Veel namen van medeleerlingen weet ik niet meer. Mail me als je iemand denkt te herkennen. Ik zal het dan aanvullen.

Linthorst Homanschool, 1959

Ik herinner mij nog heel goed Juf de Lange van de eerste klas, Juf Spelde van de tweeede klas, en vooral van de 3e en 4e klas Jan Houwing.

Ik herinner mij nog heel goed Juf de Lange van de eerste klas, Juf Spelde van de tweeede klas, en vooral van de 3e en 4e klas Jan Houwing. Hij was net van de opleiding, leuk!

Linthorst Homanschool, 1969

Leuke klassen, schoolreisjes.

Leuke klassen, schoolreisjes. Veel nieuwe bewoners kwamen naar Assen en onze school. Meester Zoer ofzo was streberig over de rug v.d kinderen. Ik vond en vind hem nog steeds walgelijk. Hij kon je geweldig voor schut zetten. Nogmaals gefeliciteerd. Juf De Lange was geweldig en Juf Spelde een held omdat ze haar zoon Andre in elkaar sloeg omdat hij na het roepen van ik ben een held door het ijs zakte :))

Linthorst Homanschool, 1958

?