linnaeus

archimedesplantsoen in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van linnaeus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

linnaeus foto

Op linnaeus vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ansje Gerritsen.

Ansje Gerritsen. Mary Molenaar. Arie Schaap. Hoofdonderwijzer,Meneer Hulstra,[gestorven].Leerarin;juffr:Blok of Blokker, Meester van Harten Vroegere naam Linnaeus School, tweede Oosterparkstr.

linnaeus, 1953

Vlot bouwen.

Vlot bouwen

linnaeus, 1984

onze klasse lerares was jufr kleine, gaf engels ,er zat een jonge in de klas jon teleng deed aan karate en gaf ons met gymnastiek wel eens karate.

onze klasse lerares was jufr kleine, gaf engels ,er zat een jonge in de klas jon teleng deed aan karate en gaf ons met gymnastiek wel eens karate.er zat ook een ene bert waar je een sigaret in zijn handpalm op uitdrukte,voelde hij niets van. ik was zelf een rustig iemand. ik weet nog dat we in het begin in amsterdam noord op school zaten .ik weet ook nog in de derde klas dat {ik weet zijn naam niet meer}ik uitgedaagt werd en gepest werd dat ik toen die gene zo hard op zijn gezicht had geslagen dat idacht dat hij een gebroken kaak had

linnaeus, 1975

?