Lienward College

Kanaalstraat 15 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

1034 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lienward College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Lienward College foto

Op Lienward College vind je 80 klassenfoto’s en 1034 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Weulnerdam met de bovenbouw-kantine, veel klaverjassen in tussen uren met Auke-Piet, altijd erg gezellig.

De Weulnerdam met de bovenbouw-kantine, veel klaverjassen in tussen uren met Auke-Piet, altijd erg gezellig. De wiskundelessen naast Auke waren ook altijd lachen. Met Annet de Roos Natuur en scheikunde wat hadden we een lol achterin de klas, en met de practica's. Ik heb hele goede herinneringen aan deze schooltijd.

Lienward College, 1987

Gezellige tijd gehad, met name de laatste drie jaren.

Gezellige tijd gehad, met name de laatste drie jaren. Twee jaartjes in de barcommissie gezeten.

Lienward College, 1976

Druk geweest met van alles.

Druk geweest met van alles. Vooral toneel en de schoolkrant zijn me bijgebleven; de naam van schoolkrant Squint in het woordenboek gevonden en de krant mee opgezet. Conrector Riemersma: 'Meld je wel even af bij de leraren als je niet komt, anders maken ze zich zorgen'. Hij bedoelde het waarschijnlijk sarcastisch, want toen ik dat een keer deed bij Bijker was die te verbaasd om erop te reageren. Veel foto's gemaakt en het lied 'Don't stop thinking about tomorrow' is voor mij onlosmakelijk aan het Lienward verbonden. Ook de 'vergaderingen' met het bestuur van de school zal ik nooit vergeten (de bijbelteksten die ons toen om de oren vlogen ben ik inmiddels wel kwijt). Afstudeerfeest op Ameland. Goede herinneringen en een leuke tijd gehad. Nog steeds contact met Ellen Bergstra.

Lienward College, 1973

?