Lidwina Basisschool

Past. van Muijenweg in Heiloo, ( Toon op kaart )

186 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Lidwina Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 27
  • Schoolgenoten 186

Op Lidwina Basisschool vind je 27 klassenfoto’s en 186 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 111

De laatste leerkracht, in de z...

De laatste leerkracht, in de zesde klas was meneer Van Doorn. Hij was geweldig en heeft ons zeer veel goede dingen geleerd, zoals zinnen ontleden. Mede klasgenoten o.a. Loes Dekker, Anneke Rosloot, Atie de Zeeuw, Astrid Ranzijn, Warrie de Winter, Agnes Kaandorp, Peter Bolten, Mark Zoon, Adrie Kaptein, Frans Stokman, Jan Ruijter, Els Opdam, Barbara van Roosendaal, Beppie de Goede, Tinka Munninghof, en excuus voor diegenen die me nu niet te binnen schieten.

2003, Deleted

Hallo allemaal, De school is g...

Hallo allemaal, De school is gesloopt, maar de oud-leerlingen hopelijk niet. Waar zijn jullie allemaal gebleven ? Groetjes Marc Gauw

2003, Marc

Kwam via de Wilibrordusschool ...

Kwam via de Wilibrordusschool (alleen jongens) en de Adelbertusschool op deze school terecht. Ik denk in de 4e klas bij jufrouw Smit. Tegenwoordig woon ik in Hoofddorp en woon al 28 jaar samen en we hebben twee dochters van 12 en 8 jaar. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg.

2003, Deleted
?