Libanon Lyceum, dependance Capelle

Bermweg in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Libanon Lyceum, dependance Capelle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Libanon Lyceum, dependance Capelle foto

Op Libanon Lyceum, dependance Capelle vind je 12 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school, vooral de eerste paar jaren, toen alles nog nieuw en klein was.

Leuke school, vooral de eerste paar jaren, toen alles nog nieuw en klein was. Yark was de rector, Til met haar Gauloises, Deering (ja die) enz. Ik zat veelal naast Liesbeth van der Meulen. Ik herinner me ook een weekje Zweden met hoe heettie ook alweer van aardrijkskunde....

Libanon Lyceum, dependance ..., 1966

Zaterdag 12.

Zaterdag 12.00 uur. Dan ging de Toko dicht.Laatste twee uur wiskunde. Hoe halen ze het in hun hoofd. Directeur Yark. leraren Voerman (frans), Deering (gymnastiek; kon ik best mee uit de voeten: Ik was dus ook goed in gymnastiek; kreeg een tien in de derde klas; dat was ook het meest opvallende aan mijn rapport. Ben twee keer mee geweest op kamp bij Tilburg, samen met Peter van Reem) de Bruin (geschiedenis) Therie (tekenen) Zwaan (nederlands) Hadden we ook nog muziek van ene Gool?; ik weet het niet meer. Medeleerlingen Ingrid Fagginger Auer, Ineke Mak, Jurjen Jonker, Age Deinema, Peter van Reem (heb ik inmiddels contact mee gehad. Bedankt Hans Nickelson, ik denk dat hij inderdaad op de foto staat!) Henk Slagmolen en Huub ?; die ben ik in Leeuwarden nog als basketballer tegengekomen. Het bakkertje is er nog steeds heb ik laatst tijdens een nostalgisch toertje mogen constateren. (de grote pindachocoladeplaat voor een kwartje staat nog in mijn smaakpapillen gegroefd) Verder herinner ik mij nog in het eerste jaar een project waarbij we een Franse disco ingericht hebben in een lokaal en dat we een optreden gehad hebben in Palace te Rotterdam. Wanneer ik de cd revolver van de Beatles opzet sla ik immer het nummer Yellow Submarine over. Dat hebben we namelijk die avond in Palace opgevoerd; met zo'n schattig matrozenpetje op.

Libanon Lyceum, dependance ..., 1966

de lekkere koeken van het bakkertje, plaatkoek 15 cent!.

de lekkere koeken van het bakkertje, plaatkoek 15 cent!

Libanon Lyceum, dependance ..., 1967

?