LHNO gestel

tartinistraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LHNO gestel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LHNO gestel foto

Op LHNO gestel vind je 17 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb hier in 1C en 2C gezeten.

Heb hier in 1C en 2C gezeten. Ben daarna naar de Gender gegaan

LHNO gestel, 1983

heb hier schooljaar 3 en 4 gedaan zat in de klas bij helma veeke en astrid roovers en ardie geevers carinvanderstelt dan het bekende *********** ******* *******.

heb hier schooljaar 3 en 4 gedaan zat in de klas bij helma veeke en astrid roovers en ardie geevers carinvanderstelt dan het bekende *********** ******* *******

LHNO gestel, 1976

gezeliggen jaren gehad derde leerjaar had ik er leerkracht dries van gemert in de 2 ste klas was het mevr van laarhoven vonddat een zeer lieve jufrouw .

gezeliggen jaren gehad derde leerjaar had ik er leerkracht dries van gemert in de 2 ste klas was het mevr van laarhoven vonddat een zeer lieve jufrouw .kan nog enkelen personen van me klas . linda smulders, andrea hoeks, ria horion,weet wel vond de gym altijd het leukst en muziek les zijn er mensen die met me willen mailen mail dan naar m punt verbaandert1dan een ape ststaartje chel lo .nl lijkt me gezellig mensen van toen eens weer mee te babbelen

LHNO gestel, 1983

?