L.H.N.O. Boeimeer

????????????????? in Breda, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L.H.N.O. Boeimeer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 145

Op L.H.N.O. Boeimeer vind je 19 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 132

Was de enige jongen in de klas.

Was de enige jongen in de klas. Heb ontzettend leuke herinneringen aan deze tijd.

2002, John

De Leraren van School zover ik weet : Meneer Schillemans,Juffrouw Schillemans,Meneer van Colle Gymleraar die altijd ff leuk wilde zijn om stiekem over de douche deurtjes te kijken of in eens binnenstapte.

De Leraren van School zover ik weet : Meneer Schillemans,Juffrouw Schillemans,Meneer van Colle Gymleraar die altijd ff leuk wilde zijn om stiekem over de douche deurtjes te kijken of in eens binnenstapte.Directrice Mevrouw Van Dorst.

2003, Deleted

Ik herinner mij Juffrouw Kliphuis en de Directrice Juffrouw de Jong met 1 oorbel in en naailes hadden we van Juffrouw Pikaar! Ik zat in de klas met o.

Ik herinner mij Juffrouw Kliphuis en de Directrice Juffrouw de Jong met 1 oorbel in en naailes hadden we van Juffrouw Pikaar! Ik zat in de klas met o.a. Jenny de Jonge, Margreet Pattiwael, Francien Satter, Ankie Verhelpen en Wilma Goeiers. Na mijn diploma ben ik terug verhuisd naar Amsterdam. Ik woon nu in Bergen op Zoom waar ik werkzaam ben bij SABIC Innovative Plastics op de afdeling Personeelszaken als HR Admin Team Leader.

2003, Irma
?