LHNO Argonautenweg

Argonautenweg 15 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LHNO Argonautenweg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LHNO Argonautenweg foto

Op LHNO Argonautenweg vind je 0 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ging veel om met Bianca Bergman en Corina Kamp De favoriete leraar was Stekelenburg voor nederlands Met gym hadden we Abel daar kon je ook mee lachen en weet je de muziek leraar nog.

Ik ging veel om met Bianca Bergman en Corina Kamp De favoriete leraar was Stekelenburg voor nederlands Met gym hadden we Abel daar kon je ook mee lachen en weet je de muziek leraar nog..... die ging vaak door het lint(dat vonden wij natuurlijk erg leuk)

LHNO Argonautenweg, 1981

favoriete leraar.

favoriete leraar...Meester Stekelenburg hij gaf Nederlands klas genoten waren..tieneke, christa, evelien, corina,ingrid, marion, bianca, 2x patricia,cynthia,diny,yvette,er waren er natuurlijk meer. Ik zelf woonde tegen over school lekker makkelijk hoor.

LHNO Argonautenweg, 1982

Best naar mijn zin gehad op deze school.

Best naar mijn zin gehad op deze school. Veel geleerd maar op een leuke manier. Clemens Stekelenburg (Stekel) was 1 van de leukste leraren; hij gaf Nederlands. Ik had er ook een leuke vriendin: Wieske Bakker. Zij had helaas veel problemen thuis en halverwege een schooljaar was ze ineens weg. Zou ZO GRAAG willen weten hoe het met haar gaat!

LHNO Argonautenweg, 1981

?