L.H.N.O.

Wilhelminastraat in Waalwijk, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L.H.N.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

L.H.N.O. foto

Op L.H.N.O. vind je 18 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was bevriend met Janine Veldmeyer, met wie ik altijd veel heb gelachen.

Was bevriend met Janine Veldmeyer, met wie ik altijd veel heb gelachen. Bij meneer de Croon, onze gymleraar, mocht ik vaak dingen voordoen en was ik een beetje verliefd... Bij meneer Berkelmans, onze muziekleraar, ben ik een keer met mijn vriendin buitengezet, omdat we niet opletten... dat was schrikken, want dat was je niet gewend bij hem.. Ben toch na die woelige jaren goed terechtgekomen zoals dat heet: zit nu o.a. in de (tele) communicatie en zoek nog serieuze business consultanten die naast hun werk- en of gezin carriere willen opbouwen. Is leuke business omdat je o.a. mensen besparingen aanbiedt (in deze recessie!) en het nog gaaf verdient ook!

L.H.N.O., 1968

fijne tijd wat me nog bij blijft is dat we als schoolverlaters de leraren in het leraren lokaal hadden opgesloten, op een na van beurden die als een gek naar boven kwam gestoven.

fijne tijd wat me nog bij blijft is dat we als schoolverlaters de leraren in het leraren lokaal hadden opgesloten, op een na van beurden die als een gek naar boven kwam gestoven

L.H.N.O., 1979

Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Vooral met Carmelita, Bianca, Paula, wat was het leuk. Ik herinner mij nog de juf van koken k dacht dat ze lucas hette en van Naailes haar naam ken ik niet meer maar wel heel erg leuk.

L.H.N.O., 1982

?