LHNO

sportlaan 1 in Heerde, ( Toon op kaart )

79 scholieren

Bekijk het volledige profiel van LHNO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 79

Op LHNO vind je 13 klassenfoto’s en 79 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 37

ik zat dus ook op deze school,...

ik zat dus ook op deze school, vondt het altijd erg leuk. vooral de lessen van meneer bolkenbaas. gymmen met meneer van dam was altijd minder. en wat dacht je van het koken met "tedje".

2003, Deleted

Leuke school. Toch veel op de...

Leuke school. Toch veel op de gang gestaan. Ondeugende dingen gedaan, Tedje pesten onder de kookles. Meneer van Leeuwen was minder leuk. Daarintegen was mw Goossens wel erg leuk.

2004, Heidi

Een hele leuke tijd hier gehad...

Een hele leuke tijd hier gehad op school.De lessen van meester bolkenbaas waren het leukste, wat kon die man vertellen, meester siers?? van het typen(nachtmerrie's had ik van die man)meester bonzen ( toendertijd door de meeste van ons bonzobrok genoemd)ook geen makkelijke leraar.juffrouw goossens heel aardig.De gymlessen van van dam O O .meester van leeuwen maatschappyleer,en nutuurlijk mevrouw Wartena, een fantastiche vrouw.een aantal klasgenoten van mij waren toen vera brouwer, ali gerritsen,jan willem weijenberg,jaap korver,johanna van egteren,joke hulleman

2004, Deleted
?