Lentehof

Ceresstraat in Breda, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lentehof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lentehof foto

Op Lentehof vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lyudmila, serif ozkales, antoinette nel een hoop namen ben ik vergeten, naast de skoll fabriek wat stonk dat toch kan die geur nog voor me halen bahh eerst op de slaap zaal en later een eigen kamertje.

lyudmila, serif ozkales, antoinette nel een hoop namen ben ik vergeten, naast de skoll fabriek wat stonk dat toch kan die geur nog voor me halen bahh eerst op de slaap zaal en later een eigen kamertje.in het weekend naar het zwembad of naar de bossen. ook was er een kinderdag verblijf aan. herinder me voornamelijk dat we verstoppertje speelde trap op en af en beneden de keuken als je jarig was mocht je bedenken wat je wilde eten

Lentehof, 1976

Dit was geen school maar een kinder tehuis.

Dit was geen school maar een kinder tehuis.

Lentehof, 1979

Ik was slechts 11 jaar.

Ik was slechts 11 jaar...van september 1991 tot februari 1992. Namen van kinderen die ik me nog goed kan herinneren zijn: -Tamara van Wanrooy (weet niet of het goed geschreven is) met haar sliep ik op de kamer. -Mostafa -Josje -Tim -Judeska Leiding: Ilse (mijn mentor) en Chantal. Meer leiding kan ik me niet meer voor de geest halen. En natuurlijk juf Mieke van de Sint Josephschool, schat van een juf!!

Lentehof, 1991

?