Leidse Onderwijsinstellingen BV

Leidsedreef 2 in Leiderdorp, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Leidse Onderwijsinstellingen BV, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Leidse Onderwijsinstellingen BV foto

Op Leidse Onderwijsinstellingen BV vind je 0 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dagopleiding doktersassistente.

Dagopleiding doktersassistente. 's Morgens op je stage adres, 's middags naar Leiderdorp. Medestudenten: Marja Montanus, Annelies,Andrea Post, Pauline Zuyderwijk (nu mijn collega) Marianne Zeelenberg.

Leidse Onderwijsinstellinge..., 1975

het was voor de eerste keer dat de erkende opleiding doktersassistente bij de LOI was te volgen.

het was voor de eerste keer dat de erkende opleiding doktersassistente bij de LOI was te volgen. was best wel moeilijk maar het is gelukkig in een jaar gelukt. klasgenoten ken ik er niet meer van maar regelmatig reisde ik per trein met Marianne ..... uit Rotterdam. Wij gingen nog wel eens uit. Was een leuke meid. Heb betaald 10 gulden voor een typediploma en heb geen examen afgelegd. Toch wel handig, diploma kwam met de post. Mijn stageperiode heb ik in het oude en nieuwe gasthuis in delft doorlopen.

Leidse Onderwijsinstellinge..., 1970

Opleiding Doktersassistente.

Opleiding Doktersassistente. Een heel leuk jaar gehad met drie dikke vriendinnen,Wilma,Petra en Rosa Verboom. Met de laatste nog heel veel contact!

Leidse Onderwijsinstellinge..., 1981

?