Leeuwenhorstschool M.A.V.O.

Akkerstraat 22 in Beneden-Leeuwen, ( Toon op kaart )

227 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Leeuwenhorstschool M.A.V.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 227

Op Leeuwenhorstschool M.A.V.O. vind je 11 klassenfoto’s en 227 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 121

Griezel voor engels, pummy voo...

Griezel voor engels, pummy voor wiskunde (Jacobs), de muziekleraar die geen orde kon houden en Van Bemmel voor engels en geschiedenis, prima vent, alleen jammer dat hij zijn liefde voor geschiedenis niet bij mij kon overbrengen. Tot op heden vind ik dit jammer. Thielen voor frans later directeur. Gerritsen voor frans, een mooie taal.

2003, petra

geweldig leuke tijd gehad same...

geweldig leuke tijd gehad samen met mijn tweelingzus Marijke met de leraren v/d Berg, Jacobs, en neit te vergeten Appie Borg, de geweldige aarderijskunde leraar.. stond meer buiten de klas als erin maar toch, zou t zo weer overdoen,

2003, Wilma

'Moet van Hart" voor aardrijks...

'Moet van Hart" voor aardrijkskunde Oude man voor Geschiedenis (van Bemmel ?)de biologieleraar in z'n barak (weet zijn naam niet meer), de kleine van de berg voor engels ja toch..., Ik was er maar kort in klas twee naar een andere school....

2003, Deleted
?