Leeuwenhorst

Langelaan 1 in Noordwijkerhout, ( Toon op kaart )

962 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Leeuwenhorst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Leeuwenhorst foto

Op Leeuwenhorst vind je 76 klassenfoto’s en 962 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

"Kafka" de Leur, voor de rest van je leven spreek je Duits.

"Kafka" de Leur, voor de rest van je leven spreek je Duits. Smulders de econoom. Heus de wiskundegigant. Bakker, ja zelfs in de natuurkunde is 0,1 % fataal. Voetbal met het legendarische Leeuwenhorst 2 bij het schoolvoetbal. Kaarten bij Bierlaagh. Plezier, zeker toen er meer meisjes op de school kwamen.

Leeuwenhorst, 1973

ik heb maar kort op deze school gezeten, ik vond het er te groot/onpersoonlijk, dus echte fijne/bijzondere herinneringen heb ik niet bij College Leeuwenhorst.

ik heb maar kort op deze school gezeten, ik vond het er te groot/onpersoonlijk, dus echte fijne/bijzondere herinneringen heb ik niet bij College Leeuwenhorst.

Leeuwenhorst, 1987

Ik kan me hele leuke (voor de leerlingen dan, niet voor de leraren) situaties herinneren: Biologie van Van Weers, Geschiedenis van Persoon, gesprekken met Van Eerden, je straf uitzitten bij concierge Teun.

Ik kan me hele leuke (voor de leerlingen dan, niet voor de leraren) situaties herinneren: Biologie van Van Weers, Geschiedenis van Persoon, gesprekken met Van Eerden, je straf uitzitten bij concierge Teun.... Ja, wel een leuke tijd geloof ik.

Leeuwenhorst, 1982

?