leeuwarder industrie en huishoudschool

speelmanstraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van leeuwarder industrie en huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

leeuwarder industrie en huishoudschool foto

Op leeuwarder industrie en huishoudschool vind je 26 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik denk dat ik ook op deze school heb gezeten.

Ik denk dat ik ook op deze school heb gezeten. Wie helpt mij uit de droom, ik ben in de tweede begonnen en kwam uit Groningen en verstond geen woord fries [heb ik later heel gauw geleerd] Onze klasseleraar heette dhr.de Jong we hebben nog een groot tuinfeest bij hem thuis gehad en een weekend op Ameland met de hele klas in 1 stacaravan. Mijn hartsvriendin was Dirkje van Veen.

leeuwarder industrie en hui..., 1975

(Joyce Scholten) Na het behalen van m'n Mulo diploma 1 jaar naar de Vormingsklas gegaan.

(Joyce Scholten) Na het behalen van m'n Mulo diploma 1 jaar naar de Vormingsklas gegaan. Dat was het stomste wat ik ooit gedaan heb. Was een weggegooid jaar. Wilde er na 2 maanden al vanaf maar mocht niet van m'n ouders. Resultaat was heel veel spijbelen en hele slechte cijfers en gezakt als een baksteen. Bij o.a. kinderverzorging vlogen de babypoppen door de lucht. Eindcijfer een 2. Later nog 3 dochters gekregen wat toch nog goed is gekomen. De lerares kinderverzorging (haar naam weet ik niet meer) 9 jaar later nog tegengekomen bij de gyneacoloog toen ik zwanger was van de oudste. Zij was toen ook zwanger. Andere leraressen waren juf Bron, Tiemersma en Bosscher. Ging veel om met Fokje Hilboezen en Minka Oosterhuis(?). Andere namen die ik nog ken zijn Ria Smit en Carla van Eldik.

leeuwarder industrie en hui..., 1968

Vormingsklas gedaan, maar niet afgemaakt:) viel niet te vormen.

Vormingsklas gedaan, maar niet afgemaakt:) viel niet te vormen.. Geen namen meer van leraressen, maar dekken & dienen was lachen. Het bijvullen van de voorraadbakken met kookles, en de was/strijklessen hebben me voorgoed een trauma bezorgd

leeuwarder industrie en hui..., 1968

?