Leerschool met de Bijbel

Turfsingel 71 in Groningen, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Leerschool met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 60

Op Leerschool met de Bijbel vind je 17 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 35

Prettige school om naar toe te...

Prettige school om naar toe te gaan. Van Eerden en Smit als hoofd. Andere leerkrachten Stiksma, Kamminga, van Wijk, Weber, Bulthuis e.a. Kwam met 3 bekenden uit Sneek in de eerste klas. In de 2e klas viel er ëën af. Met de andere twee diploma gehaald. Op de fiets een leuke schoolreis gemaakt naar Dwingeloo. In 2005 hadden we een reünie van de examenklas. Leuk om de klasgenoten na zoveel jaren nog eens terug te zien.

2002, Klaas

Weet niet meer precies wanneer...

Weet niet meer precies wanneer ik op deze school zat. Kan mij alleen nog de naam van de congierge herinneren hij heette Sikkens. Ben door het opheffen van de school verhuisd naar de Kranewegschool. We speelden op het Martinikerkhof, vooral interessant als er kermis was want dan stond de reizende school er ook. Wie weet waar mijn eerste vriendinnetje Nelly Greeven gebleven is? Ze woonde aan het Damsterdiep, ik meende boven een garage?

2003, Deleted

Zie ook onder een andere naam:...

Zie ook onder een andere naam: Singelstraat Mulo in Groningen

2003, Stef
?