Leao onder de linden

onder de linden in Arnhem, ( Toon op kaart )

195 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Leao onder de linden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 195

Op Leao onder de linden vind je 22 klassenfoto’s en 195 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 153

Begonnen in klas 2A met als me...

Begonnen in klas 2A met als mentor H. de Ruiter toen klas 3D met mentor Kattenbelt en afgesloten in klas 4C met mentor Henstra-Harder en het diploma gemaakt door Jan Dostal. Ik heb nog steeds de tekst van het vakantielied dat we hadden op Vlieland samen met 4A. En wie ging er niet in de pauze of een lesuur naar "De Grot".

2003, Deleted

Meester Aart in klas 2c. Juffr...

Meester Aart in klas 2c. Juffrouw Roubos (?), Van 't Hul. In de tweede klas een 3-daagse fietsvakantie langs herbergen. Bij Dies Verseveld op bed gezeten... Paula zit nog in mijn geheugen, Joke (wow).. Directeur Politiek, leraar Hermes voor biologie met z'n Maagdenburger bollen die nog eens het klassenboek naar m'n hoofd heeft geslingerd... De leraar Engels op z'n Ducati (?).

2003, Deleted

Dir. dhr.Politiek, van 't hul ...

Dir. dhr.Politiek, van 't hul was leraar boekhouden, juffr. Keen was kooklerares, duitse leraar was dhr. Hess. de leraar tekenen kon heel mooi tekenen. Leuke tijd. vriendin was Linda Zwartkruis, Jeanette...., Anja Miggelenbrink, Nicolette Verhoef. mail mij: nickaltenaathet net******

2003, Deleted
?