LEAO Galvanistraat

Galvanistraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LEAO Galvanistraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LEAO Galvanistraat foto

Op LEAO Galvanistraat vind je 1 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Begonnen in de Determineerschool aan de Resedastraat, waar dhr Keus de klassenleraar was.

Begonnen in de Determineerschool aan de Resedastraat, waar dhr Keus de klassenleraar was. Heen en weer tussen naar de Reseda- en de Galvanistraat en later wat meer vast in de Galvanistraat (zie ook Scholengemeenschap Chr. LEAO en LAVO). De beste herinneringen aan de onderwijzers dhrn. Koetsier en Kalle. Typeles in de School voor Machineschrijven in de Copernicusstraat. Tussen de middag kroketje halen bij Automatiek René op de Ln.van Meerdervoort of een bakkie doen met klasgenoten in het restaurant van Rene op het Valkenboschplein. De laatste jaren ook aan de Daal en Bergselaan en in een lokaal van het kerkje aan de Hanenburglaan/Fahrenheitstraat gezeten. Vrijheid-blijheid, maar een prachtige tijd! De stagiairs Fokke en Hans vergeet ik nooit (in de goede zin).

LEAO Galvanistraat, 1966

Ik kan mij de leraren dhr.

Ik kan mij de leraren dhr. Koetsier en Dhr. kalle goed herinneren, maar ook de leraar (in opleiding) Dhr. Ambrosius. Leuke vent was dat, maar die tijd, was ook heel erg mooi..... En die engelse leraar, ik weet niet meer hoe hij heet, maar het klikte niet goed tussen ons. Al had ik alles goed, kreeg ik toch nog een 4 op m'n rapport, maar hij en de dominee zijn ook van school gestuurd in die periode, dat kan ik me wel herinneren......Ik zat daar met Scheveningers in de klas allemaar Rogje en Den Dulkjes, waar zijn jullie?????????Laat eens wat van je horen!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel groetjes en tot horens..........Joop Kelderman......

LEAO Galvanistraat, 1968

Erg leuke en wilde tijd gehad.

Erg leuke en wilde tijd gehad. Een school directeur van Brouwer de Koning. Het echtpaar (Eng. Typen) de Graaf, Dhr Bouwma, Dhr. Koetsier> Veel herinneringen. Ook aan onwijs leuke klasgenoten als Dik Bijland, Marinus Jansen (Waarisie?). Ook veel streken uitgehaals en je moest je altijd rot fietsen tussen de klassen Resedastraat, Galvanistraat. Herinner me ook Dhr. van Leeuwen die prachtige handvaardigheidslessen gaf en de heer Appollo die altijd gek was van honkbal. (ben er nog steeds gek op. Ook helemaal gek van de muziek.

LEAO Galvanistraat, 1970

?