LEAO

Dacostatraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LEAO foto

Op LEAO vind je 11 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bericht geplaats op 01-05-2002.

Bericht geplaats op 01-05-2002. Indien nieuws maak ik een up-date Hallo allemaal. Ik hoop dat het een ieder van jullie de afgelopen 26/27 jaar goed is gegaan. Het examenjaar van de 4e klas LEAO is wel een van de leukste jaren geweest uit de mijn schoolperiode. Kan me het reisje naar Meegen nog goed herinneren. Met leraar Rob Kramer van economieles "gaf altijd rekenvoorbeelden met de Pele Coffeeboontjes ipv valuta" Met gym als examenvak van dhr. Nardten (hoe verzin je het) wel samen douchen met de meiden en sporten in het park. Met de aardige leraar van Slingerlandt en broeder Henriët die Duits gaf en altijd mooie verhalen over WOII had. Op de foto sta ik tussen Bernadette (stille liefde) en Frans Derks. Verder het typwonder Hans Mekkes, de boom lange Tom de Witte, peukjes verzamelaar Chris Ninteman, sportman Ben Lensen en de school babes Millie Levens, Disire van Keulen en Bernadette de Bake. Natuurlijk waren er ook de vele bezoeken aan het koffiehuis in de Kinkerstraat, kortom een hele gezellige tijd. Mocht je jezelf herkennen stuur eens een*****tje. Mijn*****ADRES staat in tekstfoto. Wie weet treffen we elkeer weer eens. Je weet maar nooit ! Ik mis nog wel een aantal namen op de interactieve schoolfoto. Mochten jullie nog namen weten van de interactieve schoolfoto dan graag even een*****tje naar mij. (mailadres zie foto waar mijn*****adres in staat). Groetjes van Ron Froger

LEAO, 1971

Ome Jan, de concierge.

Ome Jan, de concierge. Mr. Rob Kramer (boekhouden en bedrijfsrekenen) zijn broer Frank Kramer die een korte tijd Duits heeft gegeven. (inderdaad DE Frank Kramer) Mr. Slingelandt, Gymleraar Mr. Nardten. Ik heb 2 keer het examenjaar gedaan, en de 1e keer (1976) zaten in mijn klas: Bernadette de Bake, Gijs Leenders, Desiree v. Keulen. De 2e keer (1977) zat ik bij: Peter Lücke (1e grote liefde, nooit vergeten ;-)), Ton Swart, René Schols, , Gé Noordermeer, Silvana, Eugenie v.d. Ley, .... Zie ook: MAATSCHAPPIJSCHOOL!!!

LEAO, 1973

Klas 2 en 3 gedaan voor het Leao diploma.

Klas 2 en 3 gedaan voor het Leao diploma. Daarna nog de 4e klas in de dependance aan de Henk Henrietstraat (verzetsstrijder, overigens de broer van de leraar Duits/Engels mr. Henriet). Wij kregen hier fultime les van broeder ... Aan het begin van het schooljaar wees deze broeder op een stapel stencils met Duitse zinnen. Dat was de voorraad strafwerk voor het komende jaar. Hij heeft drie keer bij moeten stencilen. Veel namen zijn weggezakt Met dank aan Els Sluiter (uit de andere klas) heb ik weer wat namen aan de klassefoto kunnen toevoegen. Jolanda Wintershoven zat ook bij mij in de (4e) klas. Staat helaas niet op de klassefoto. Koken stond ook op het programma. Wij hadden het lesuur voor de pauze. Op een dag vond de lerares het een goed idee, om soep voor de leraren te koken. Ze gaf aan wat de ingredienten moesten zijn. Ze had echter buiten de creativiteit van de leerlingen gerekend, die alles, letterlijk alles wat ze konden vinden in de soep gooiden. De soep werd trots opgediend door de lerares. Wij hebben nooit meer voor de leraren hoeven koken. Zie verder foto.

LEAO, 1970

?