LEAO

Merelstraat / draaiweg in Utrecht, ( Toon op kaart )

215 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LEAO foto

Op LEAO vind je 57 klassenfoto’s en 215 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De congierge vd Berg liet je altijd door als je te laat was en met Boekelo van gym konden we altijd goed opschieten en hij maakte hele mooie foto's en vd Loo van Engels die gooide je een hele grote sleutelbos voor je hoofd (die heb ik een keer teruggegooi

De congierge vd Berg liet je altijd door als je te laat was en met Boekelo van gym konden we altijd goed opschieten en hij maakte hele mooie foto's en vd Loo van Engels die gooide je een hele grote sleutelbos voor je hoofd (die heb ik een keer teruggegooid)als hij kwaad was!! Uit die tijd herinner ik me nog mijn vriendin Sandra Vanenburg\Betty Willemse\Sabrina\Joseph\Leny Patti\Harry Schuurman\Hans Spijker\Johnny de Jong\Hans Kastelein.Ben nog op de reunie geweest paar jaar geleden SUPERGEZELLIG!!

LEAO, 1972

gymleraar fons was wel leuk van de loo was heel leuk vond engels ook een leuk vak de werke weken van klas drie waren altijd heel leuk maar ook vermoeiend.

gymleraar fons was wel leuk van de loo was heel leuk vond engels ook een leuk vak de werke weken van klas drie waren altijd heel leuk maar ook vermoeiend

LEAO, 1973

Leuke tijd gehad op die school.

Leuke tijd gehad op die school. Ik ging veel om met Petra vd Ham, Stella Makkink, Bianca van Leur, Henriette (gek op paard hanko),Theo Kooijman. De gymleraren waren leuk, vd Loo was knettergek op een leuke manier. Bremmer en Ras zal ik nooit vergeten, voral bij mr.Ras was het ontzettend keten. Mr. Vink was echt de liefste, hij gaf les in het werken met Hout. o, ja en dan die kooklessen, geweldig. En niet te vergeten de congierge, weet zijn naam niet meer, maar hij was ook zo aardig. Rosita Chitoe kende ik al van de lagere school, ze zat een klas hoger dan ik op de L.E.A.O.. Verder ken ik nog Connie van Dort, Regina ? Johnny (klein mannetje), Marina de Graaff. En Gutenmorgen Frau Lehrerin hihi.

LEAO, 1977

?