LDS. lagere Detailhandelschool

Eestraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LDS. lagere Detailhandelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LDS. lagere Detailhandelschool foto

Op LDS. lagere Detailhandelschool vind je 11 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als er gymles was werd er regelmatig gespijbeld, meestal gingen we dan bij de ijssalon een kopje chocolademelk drinken.

Als er gymles was werd er regelmatig gespijbeld, meestal gingen we dan bij de ijssalon een kopje chocolademelk drinken. Het lege flesje dat tijdens de pauze met water gevuld werd en dan een klap op zijn kop kreeg om de bodem er uit te laten springen, alleen die éne keer ging de bodem dwarss door de wasbak. Namen van tijdgenoten zijn: Yvonne van Boekel uit Drachten; Kees Blom zijn moeder was een Zweedse; Janos die uit Hongarije kwam.

LDS. lagere Detailhandelschool, 1967

Directeur Jensma, streng doch rechtvaardig.

Directeur Jensma, streng doch rechtvaardig. Batstra tsja..?! Scheikunde van dikke Bergsma uit Havelte met zijn tekkels. Roos van Duits. Nijland voor Engels. Prachttijd gehad op school.

LDS. lagere Detailhandelschool, 1967

Mijn schooltijd op de LDS en Mds vond ik een prachtige tijd.

Mijn schooltijd op de LDS en Mds vond ik een prachtige tijd.... denk er nu nog altijd met veel plezier aan terug. Toen was het een school waar weinig meisjes naar toe gingen. Zat in de klas met o.a. Michiel Muiser, Jeanet Bijlsma (begaafd tekenaar), Emilie ???. De periode op de MDS kenmerkte zich door veel koffie drinken bij La venezia, kaarten en flipperen in Het Anker...onder het genot van een kroket haha...als ik er nu weer aan terug denk .... prachtig. Helaas beide gebouwen zijn gesloopt .... de gebouwen waren ook een markant onderdeel.

LDS. lagere Detailhandelschool, 1966

?