ldgo

bemelerweg in Maastricht, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ldgo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ldgo foto

Op ldgo vind je 26 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kinderen ik nog van naam weet: Belinda Smetsers , Woutec, Miranda Pillet, Gerard, En heel veel namen ken ik nog wel , maar zo snel niet herinneren.

Kinderen ik nog van naam weet: Belinda Smetsers , Woutec, Miranda Pillet, Gerard, En heel veel namen ken ik nog wel , maar zo snel niet herinneren. Ik zat toen in Internaat "Severen" en veel kinderen vanuit daar zaten op deze school. We liepen altijd met een groeje op het plien met de zinnen: ïk wandel , jij wandelt , wij wandellen enz" Stiekem roken in de fietsen stalling , en brommertje rijden zijn mn leukste herinneringen.Oja , ook rookten we toen heel stieken een wietje , ik en Belinda waren echt eeeeeeehhhhhhhhh heel erg in die tijd , tja puberen he! Samen spijbelen , snacht's weglopen van Internaat , enz. achteraf een leuke tijd geweest , maar zeker niet verstandig! Wie kent mij nog en wil eens oude koeien uit de sloot halen of heeft misschien nog foto's???? Liefzzzzzzz Natalie Frissen.

ldgo, 1987

mijn herrinneringen waren dat we altijd deden spijbelen.

mijn herrinneringen waren dat we altijd deden spijbelen. of in de pauze na de lekkerbek gingen.

ldgo, 1993

Ik heb er maar 2 jaar gezeten maat te gekke school.

Ik heb er maar 2 jaar gezeten maat te gekke school.Ik kende belinda smetsers dus ook en die zou ik supergraag weer eens willen zien.Mijn naam is sandra verheijden.ik weet toch nog veel namen,en ik geloof dat ik natalie frissen ook nog ken .ik had de richting uiterlijke verzorging.ha die vivian lemeer ik jou ook nog en andere die in onze klas zaten waren fabienne driessens monique willems marcha samantha johnny en nog meer binnenkort zet ik de klasfoto erop

ldgo, 1987

?