Lauwers College

De Hoefslag 40 in Buitenpost, ( Toon op kaart )

1061 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lauwers College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lauwers College foto

Op Lauwers College vind je 64 klassenfoto’s en 1061 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd, erg linkse school.

Leuke tijd, erg linkse school. Veel leraren zijn toch wel blijven hangen. De Haan, Michelbrinck (geen idee of de spelling juist is) en Van den Andel zijn de namen die in mijn geheugen staan geprent. Elk jaar als de eindexamens weer beginnen krijg ik toch weer de kriebels. Legendarisch blijft de uitspraak van de heer De Haan:"Harry, als jij slaagt, dan slaagt iedereen" Achteraf toch met diploma vertrokken, dus het is wel goed gegaan

Lauwers College, 1979

7 jaar gezeten, maar uiteindelijk weinig over onthouden, bhalve dat het wel prima was.

7 jaar gezeten, maar uiteindelijk weinig over onthouden, bhalve dat het wel prima was.... vooral die eindeloze fietstochten elke dag zijn me bij gebleven. En Willy Baars natuurlijk. Via choolbank nu wl een groot aantal ex-klasgenoten terug gevonden, leuk om te horen wat iedereen doet!

Lauwers College, 1979

Koartling, schoolfeesten, hangen bij de plantenbak en stiekem binnen sigaretten roken.

Koartling, schoolfeesten, hangen bij de plantenbak en stiekem binnen sigaretten roken. Handvaardigheid bij Postma en Pilat, Frans bij van Tienhoven. Zo is er nog wel een A4tje te vullen! Ik ben benieuwd hoe het met Lucky Paters en Gepke Hoekstra is! De briefjes die we onder de lessen naar elkaar schreven: ik heb ze nog allemaal in m'n oude agenda's.

Lauwers College, 1982

?