Laurentiusschool

Mozartlaan 17 in Rosmalen, ( Toon op kaart )

262 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Laurentiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 262

Op Laurentiusschool vind je 23 klassenfoto’s en 262 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 159

musical 6de klas (hans, david, jaap, angela, monique, .

musical 6de klas (hans, david, jaap, angela, monique, ...), vingerhoeds, ber sterk en jos korsten, schoolkamp, en zoals hans al zegt: heel veel voetballen.

2002, ed

De Musical "De Koeken voor de Koning", Meester IJpelaar, op kamp in Schaijk, de week(af)sluiting in de Aula, schoolvoetbaltoernooi, het "kunstwerk" op het schoolplein, de concierge Willy (?), Mijnheer Vingerhoeds, de eenheid in de zesde klas ! Waar zijn a

De Musical "De Koeken voor de Koning", Meester IJpelaar, op kamp in Schaijk, de week(af)sluiting in de Aula, schoolvoetbaltoernooi, het "kunstwerk" op het schoolplein, de concierge Willy (?), Mijnheer Vingerhoeds, de eenheid in de zesde klas ! Waar zijn al die medeklasgenoten uit die tijd ? Email ronvanlokven ad tiscali met de bekende punt er achter en nl

2002, Deleted

Ik herrinner me vooral het laatste jaar met Peter Ijpelaar.

Ik herrinner me vooral het laatste jaar met Peter Ijpelaar. Klasgenoten; Rob Janssen, Johnny v/d Hanengraaf, Machteld Jeddens, Monique Blankenstein, Gert Heymans, Ruben van Gurp, Mark Coppens, Monique van Gijn.

2002, Deleted
?