Laurentius Praktijkschool

Kappeyne vd Coppellostr 28 in Delft, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Laurentius Praktijkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Laurentius Praktijkschool foto

Op Laurentius Praktijkschool vind je 1 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat bij juf Nita en in me laatste weken gingen we zwemmen in tropicana en naar de bios enne ik heb in de 1e bij Hans Bok gezeten en dat was echt heel erg leuk.

ik zat bij juf Nita en in me laatste weken gingen we zwemmen in tropicana en naar de bios enne ik heb in de 1e bij Hans Bok gezeten en dat was echt heel erg leuk. Enne Ik heb nu me vaste contrakt bij COMBIWERK dus ik zit er voor altijd tot m'n pensioen

Laurentius Praktijkschool, 1999

in die tijd is er een film gemaakt,en marcel zwaan speelde een politieagent.

in die tijd is er een film gemaakt,en marcel zwaan speelde een politieagent.

Laurentius Praktijkschool, 1983

ik heb bij meester bok gezeten in groep 1 en bij meester peter in vso 2 en bij jufrouw lieke in vso 3 en bij juf nita in vso 4 en meester boudewijn was de hoofd meester.

ik heb bij meester bok gezeten in groep 1 en bij meester peter in vso 2 en bij jufrouw lieke in vso 3 en bij juf nita in vso 4 en meester boudewijn was de hoofd meester

Laurentius Praktijkschool, 1993

?