Laurensschool

Stresemanlaan 144 in Haarlem, ( Toon op kaart )

171 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Laurensschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Laurensschool foto

Op Laurensschool vind je 27 klassenfoto’s en 171 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoofd v/d school Alberts die er rare neigingen op nahield; Juffrouw Keus (die met die rare lange neus) was mij vergeten toen ik apart zat in de opslag van het houten bijgebouw achter op het schoolplein.

Hoofd v/d school Alberts die er rare neigingen op nahield; Juffrouw Keus (die met die rare lange neus) was mij vergeten toen ik apart zat in de opslag van het houten bijgebouw achter op het schoolplein. Ondanks alles heb ik er toch een leuke tijd gehad.

Laurensschool, 1973

Ik sta op HYVES.

Ik sta op HYVES

Laurensschool, 1975

ik heb niet het laatste jaar mee gemaakt in de 5de klas ben ik naar een andere school gegaan ik ben op zoek naar foto's ik herinner me de namen daniel, mary-louis, robin, attilla, paul deze heeft op internationale scholen gezeten .

ik heb niet het laatste jaar mee gemaakt in de 5de klas ben ik naar een andere school gegaan ik ben op zoek naar foto's ik herinner me de namen daniel, mary-louis, robin, attilla, paul deze heeft op internationale scholen gezeten

Laurensschool, 1978

?