Landelijke Stichting Opleidingen Bejaardenwerk LSOB

Orteliuskade 5 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Landelijke Stichting Opleidingen Bejaardenwerk LSOB, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Landelijke Stichting Opleidingen Bejaardenwerk LSOB foto

Op Landelijke Stichting Opleidingen Bejaardenwerk LSOB vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Orteliuskade werden verschillende opleidingen en cursussen gegeven op het gebied van ouderenwerk, onder andere de opleiding tot bejaardenverzorgende en afdelingshoofden.

Op de Orteliuskade werden verschillende opleidingen en cursussen gegeven op het gebied van ouderenwerk, onder andere de opleiding tot bejaardenverzorgende en afdelingshoofden. Ook vonden er de 'streekteam'-vergaderingen plaats van cursusleiders/sters van de LSOB in Noord-Holland. Ik heb goede herinneringen aan die tijd: het was een leuk team met o.a. Corry, Liesbeth, Ria, Fenna, Teja, Frederique.

Landelijke Stichting Opleid..., 1977

ik heb goede herinneringen aan deze opleiding.

ik heb goede herinneringen aan deze opleiding. Als meisje uit en dorp moest ik naar de grote stad. Maar de leiding was sociaal en aardig. Veel gezichten kan ik wel voor mij halen maar namen veel minder. Ik ben weer gaan werken toen de kinderen mij niet meer de gehele dag nodig hadden. Ik ben inmiddels 27 jaar getrouwd met de man waar ik toen al verkering mee had. Wij hebben drie kinderen gekregen Erik inmiddels 24 jaar Marco 22 jaar en Therese 18 jaar een heerlijk stel.

Landelijke Stichting Opleid..., 1977

Deed de opleiding samen met Elly Koeman.

Deed de opleiding samen met Elly Koeman. Nog andere namen zijn Marjolein Kooistra en Marja Honcoop.

Landelijke Stichting Opleid..., 1978

?