Landbouwschool

Pastoor Erasstraat in Boxtel, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Landbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Landbouwschool foto

Op Landbouwschool vind je 1 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

met de brommer van dinther naar boxtel, 20 km, in de winter niet leuk, soms via schijndel, soms via den dungen ,st.

met de brommer van dinther naar boxtel, 20 km, in de winter niet leuk, soms via schijndel, soms via den dungen ,st.m.gestel want dan reed ik samen met mari van zogel uit berlicum. s'middags boterham opeten in het werktuigen lokaal concierge hermans zorgde dan voor drinken,daarna toepen.

Landbouwschool, 1963

Teveel voor dit vakje.

Teveel voor dit vakje.

Landbouwschool, 1975

Een leuke tijd met veel treinreizen van Zaltbommel naar Boxtel via Den Bosch waar Tineke Vissers en Schouten (voornaam vergeten) ook opstapte.

Een leuke tijd met veel treinreizen van Zaltbommel naar Boxtel via Den Bosch waar Tineke Vissers en Schouten (voornaam vergeten) ook opstapte. Tineke is later getrouwd met Gijs v Geffen die bij mij op de lagere landbouwschool zat.Wie zat nog in mijn klas: Pieter Jan Davids, Johan v Dommelen, Frans Kemps, Martin Dankers, Leo Vos, Peter v Engeland, T v d Heuvel, en de leraren Franske de Bruin, V Os, Wilgenburg en de directeur was toen v Miltenburg.

Landbouwschool, 1975

?