land en tuinbouwschool madestein

madesteinweg in Den Haag, ( Toon op kaart )

174 scholieren

Bekijk de volledige pagina van land en tuinbouwschool madestein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 174

Op land en tuinbouwschool madestein vind je 16 klassenfoto’s en 174 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 201

Heb altijd veel lol gehad op deze school, vooral de gymles van mr.

Heb altijd veel lol gehad op deze school, vooral de gymles van mr.Brand en boekhouden van Meyer! Zat in de klas bij o.a. Ronald Smit, Wilco Hilgerson, Leo v Zijl, Diana Rens.Laat eens wat horen vr6jeadheetmailpuntcom (maar in het engels)

2002, Marco

met de heer bles, fantasische tijd! klas genoten: tonny rijntjes, hankie, marc, dave, richard bouwmeester.

met de heer bles, fantasische tijd! klas genoten: tonny rijntjes, hankie, marc, dave, richard bouwmeester. yvonne nicoly, ilse, tiesen, enz!

2002, Deleted

ja dat waren leuke tijden,met gymleraar meester brand,en als gescheidenis leraar van dijk,aardrijkskund meester peter kroes,en ik was veel bij fred thoen daar was ik helemaal gek van die jongen,en wat mijn ook nog achter is geblijven dat was ben groeneweg

ja dat waren leuke tijden,met gymleraar meester brand,en als gescheidenis leraar van dijk,aardrijkskund meester peter kroes,en ik was veel bij fred thoen daar was ik helemaal gek van die jongen,en wat mijn ook nog achter is geblijven dat was ben groenewegen. wie mijn nog ken laat dan ook ff wat achter vindt ik te gek ..

2003, Marga
?