land en tuinbouwschool madestein

madesteinweg in Den Haag, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk de volledige pagina van land en tuinbouwschool madestein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

land en tuinbouwschool madestein foto

Op land en tuinbouwschool madestein vind je 16 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb altijd veel lol gehad op deze school, vooral de gymles van mr.

Heb altijd veel lol gehad op deze school, vooral de gymles van mr.Brand en boekhouden van Meyer! Zat in de klas bij o.a. Ronald Smit, Wilco Hilgerson, Leo v Zijl, Diana Rens.

land en tuinbouwschool made..., 1977

met de heer bles, fantasische tijd! klas genoten: tonny rijntjes, hankie, marc, dave, richard bouwmeester.

met de heer bles, fantasische tijd! klas genoten: tonny rijntjes, hankie, marc, dave, richard bouwmeester. yvonne nicoly, ilse, tiesen, enz!

land en tuinbouwschool made..., 1987

ja dat waren leuke tijden,met gymleraar meester brand,en als gescheidenis leraar van dijk,aardrijkskund meester peter kroes,en ik was veel bij fred thoen daar was ik helemaal gek van die jongen,en wat mijn ook nog achter is geblijven dat was ben groeneweg

ja dat waren leuke tijden,met gymleraar meester brand,en als gescheidenis leraar van dijk,aardrijkskund meester peter kroes,en ik was veel bij fred thoen daar was ik helemaal gek van die jongen,en wat mijn ook nog achter is geblijven dat was ben groenewegen. wie mijn nog ken laat dan ook ff wat achter vindt ik te gek ..

land en tuinbouwschool made..., 1982

?