Lambertusschool

Laagstraat 228a in Eindhoven, ( Toon op kaart )

264 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lambertusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lambertusschool foto

Op Lambertusschool vind je 57 klassenfoto’s en 264 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het snoepwinkeltje tegenover de school.

Het snoepwinkeltje tegenover de school. De schooltandarts. Juf Kanen met haar houten been, Hermans die je aan je oren trok en Van Wijnhoven waar ik altijd ruzie mee had. Wat haatte ik dat mens zeg! Bax, en de directeuren Van Donk, en later van Leeuwen waren erg aardig. Ik ga nu regelmatig naar de kringloopwinkel in de school om de sfeer weer te proeven.

Lambertusschool, 1971

De dubbelklassen 3/4 en 4/5.

De dubbelklassen 3/4 en 4/5. Van Tuin, huilen bij het afscheid nemen aan het einde van het jaar. Filmproject. de reunies (allang niet meer geweest).

Lambertusschool, 1974

ik zat eerst op de theresiaschool (meisjesschool),samen met mijn zus Wilma in de 6e pas op de lambertus, bij de heer Tielemans.

ik zat eerst op de theresiaschool (meisjesschool),samen met mijn zus Wilma in de 6e pas op de lambertus, bij de heer Tielemans. Een paar namen weet ik nog Jan vd Bragt, Johan vd Vorstenbosch, Jacqueline Wierkx, Caroline de Jong en Els Meerbach Fia Habraken, Marco ....

Lambertusschool, 1965

?