Lagere Tuinbouwschool

Rotterdamsestraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Tuinbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lagere Tuinbouwschool foto

Op Lagere Tuinbouwschool vind je 5 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo Allemaal,ik ben Rene Hendriksen heb het eerste jaar oa bij Jos de Ruiter ,John Jansen, Jos Godde gezeten.

Hallo Allemaal,ik ben Rene Hendriksen heb het eerste jaar oa bij Jos de Ruiter ,John Jansen, Jos Godde gezeten. Het tweede jaar zat ik oa bij Tjeerd van Delden, Matin, John Bosman,Cicille Wessel Patricia. Heb de Tuinbouw school niet afgemaakt. Leraren waren oa Men Marmestein[wereld vent] Men Hans Janssen onze klasse leraar en we hebben bij hem thuis z'n verjaardag gevierd met de klas. Juffrouw Bentford[bijnaam koplamp], juffrouw Jansen, Men Oortgijs, juffrouw Van Rossum, men Duifvetter [direckteur]. En we hadden gym op een andere school. En de schooltuinen stonden op de kwekerijweg. Wie heeft er nog foto's van de tuinbouw school en van het gebouw zelf. Gaarne een berichtje naar mij. Heb 5jaar bij kas-in gewerkt en 5jaar bij de bloemenshops van de Konmar en werk nu als hovenier bij de gemeente Denhaag Groetjes van Rene Hendriksen.

Lagere Tuinbouwschool, 1970

Een hele leuke tijd, met na 2 jaar ieder dag op de fiets of mijn brommer naar scheveningen de verhuizing meegemaakt naar Madestein waar ik mijn diploma met hangen en wurgen heb gehaald, maar met veel plezier aan terug denk.

Een hele leuke tijd, met na 2 jaar ieder dag op de fiets of mijn brommer naar scheveningen de verhuizing meegemaakt naar Madestein waar ik mijn diploma met hangen en wurgen heb gehaald, maar met veel plezier aan terug denk. Ben na een begin op de vakschool aldaar na een half jaar ofzo afgehaakt. Namen die me altijd zijn bijgebleven zijn John Bosman, Jenny, Cynthia Roberti, Annelies, Birkje (die ik later nog veel ben tegen gekomen) en natuurlijk Vera, waar ik in die tijd een aantal jaren verkering mee heb gehad. Van het leraren korps herinner ik me eigenlijk alleen de heer Brand van naam die gymnastiekles gaf.

Lagere Tuinbouwschool, 1973

M'n Stille liefdes en meester Sandeman leraar biologie en plantkunde overleden tijdens wadlopen begraven in Oegstgeest Juffrouw van Rossum, Ortgys Duyvetter, Steylen, Jansen, de grote staking voor een brandtrap, de rel met de scheveningers inzake het naf

M'n Stille liefdes en meester Sandeman leraar biologie en plantkunde overleden tijdens wadlopen begraven in Oegstgeest Juffrouw van Rossum, Ortgys Duyvetter, Steylen, Jansen, de grote staking voor een brandtrap, de rel met de scheveningers inzake het nafluiten van een meisje

Lagere Tuinbouwschool, 1970

?