Lagere Tuinbouwschool

Theo Thijssenplein in Utrecht, ( Toon op kaart )

280 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Lagere Tuinbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 46
  • Schoolgenoten 280

Op Lagere Tuinbouwschool vind je 46 klassenfoto’s en 280 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 284

vond het een erg leuke school,...

vond het een erg leuke school, heb er goede herinneringen aan. Ik herinner me nog goed dat we regelmatig heen en weer moesten lopen tussen theothijssenplein en de daalseweg, waar ook een dependance stond. En dan de lessen natuurkunde, wat een puinhoop, de beste man liep soms huilend de klas uit. Snap nu ook nog steeds geen bal van natuurkunde. En onze mentrix mevr. de Leeuw, wat een lieverd.

2002, Esther

Het kanaal waar we in de wegva...

Het kanaal waar we in de wegvallende uren en pauzes altijd te vinden waren..

2002, Jacoline

Tuinbouwschool stond eerst in ...

Tuinbouwschool stond eerst in het plaatsje Daalwijk. Daarna in een grote ark aan de Vecht, ook zaten we een periode in een lokaal bij een andere school, in de buurt van de Amsterdamsestraatweg. Ik kwam op de bromfiets van uit Abcoude. Het jaartal heb ik geschat. De directeur hete als ik het goed heb De Bruin ( weet het niet zeker. Schoolvriend Herman Raadgever. Een bekende van de vakleraren was de Heer de Pater (de dar als bijnaam) vanwege zijn bijen en honing. Ik heb op deze school een leuke tijd gehad. Ik heb nog een jaar de avondopleiding gevolgd.

2003, Ton
?