Lagere School DE OEVER

? in Zwijndrecht, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere School DE OEVER, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lagere School DE OEVER foto

Op Lagere School DE OEVER vind je 16 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lang haar was verboden!.

Lang haar was verboden!

Lagere School DE OEVER, 1964

Inderdaad "Hoofdmeester" v/d Sluis.

Inderdaad "Hoofdmeester" v/d Sluis. En juffrouw Renault of Renaud, zij speelde altijd gitaar en had achterin de klas een zeer klein houten vogelkooitje met daarin een duif. Namen van mede leerlingen die ik me nog kan herinneren: Henk Bussink, Jan-Pieter Klootwijk, Marcel(?) Frey en in een van de laatste jaren een blonde Joke. Zij had enige jaren daarvoor in Zuid-Afrika gewoont.

Lagere School DE OEVER, 1969

Aan de eerste klassen heb ik goede herinneringen maar later zat ik jarenlang (hij promoveerde kennelijk steeds mee) bij Budding(h - was het nu met of zonder?), wat geen onverdeeld genoegen was.

Aan de eerste klassen heb ik goede herinneringen maar later zat ik jarenlang (hij promoveerde kennelijk steeds mee) bij Budding(h - was het nu met of zonder?), wat geen onverdeeld genoegen was. De vijfde klas werd, ook fysiek, ingedeeld in de 'opleiding', de kinderen die voorbestemd waren voor de middelbare school en de rest, die veel minder aandacht kreeg, voor het nijverheidsonderwijs. Zouden de didactische idioten echt niet beseft hebben wat je kinderen daarmee aandoet?

Lagere School DE OEVER, 1960

?