Lagere School

Wieldijk / Schoolstraat in Heenvliet, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lagere School foto

Op Lagere School vind je 43 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellig, Favoriete leraar: Meester de Bruin.

Gezellig, Favoriete leraar: Meester de Bruin

Lagere School, 1964

Meester de Bruin, Dhr Lapore, met altijd zijn bril in zijn mond.

Meester de Bruin, Dhr Lapore, met altijd zijn bril in zijn mond. Helaas ben ik halverwege de school verhuisd, maar leuke herinneringen eraan!

Lagere School, 1976

Ik ben pas in klas 5 op deze school gekomen, maar heb er een leuke tijd gehad, ik heb als leraar alleen meester Smeding gehad, en herinner me nog dat we zijn tuin mochten bezoeken, waarin allerlei kruiden stonden.

Ik ben pas in klas 5 op deze school gekomen, maar heb er een leuke tijd gehad, ik heb als leraar alleen meester Smeding gehad, en herinner me nog dat we zijn tuin mochten bezoeken, waarin allerlei kruiden stonden. Ook de werkweek was erg leuk. Ik ging t meest om met Inge, Bianca, Ellen, Irma en Sylvia. We hebben in die tijd erg gelachen, en vooral met Inge en Bianca. Ook de jongens vond ik wel leuk, Johan, Peter, Robbie, Hans, William ... daar ging ik t meest mee om, hutten bouwen bij het park, en *******.. spelen achter de dijk hihi. Ook hebben we met de hele klas bomen geplant bij de Bernisse, de bomen zijn inmiddels aardig groot. Het was een leuke tijd, waar ik regelmatig nog eens op terugkijk !!

Lagere School, 1979

?