lagere land en tuinbouw school

oberonstraat 2 in Bergen op Zoom, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van lagere land en tuinbouw school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

lagere land en tuinbouw school foto

Op lagere land en tuinbouw school vind je 1 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school jammer dat er zo weinig leerlingen zijn opgegeven,hoe is het gegaan met al deze jongens uit de eerste klas?en de leerkrachten kanariepietje om er maar een te noemen?? ik ben echt benieuwd.

Leuke school jammer dat er zo weinig leerlingen zijn opgegeven,hoe is het gegaan met al deze jongens uit de eerste klas?en de leerkrachten kanariepietje om er maar een te noemen?? ik ben echt benieuwd.Was een leuke school.

lagere land en tuinbouw school, 1969

Van deze school herinner ik mij Dhr Heren van Grinsven, Franken, Broekhoeven onze handvaardigheidsdocent Dhr van eekelen.

Van deze school herinner ik mij Dhr Heren van Grinsven, Franken, Broekhoeven onze handvaardigheidsdocent Dhr van eekelen

lagere land en tuinbouw school, 1965

leraren waren van Grinsven, Broekhoven en Franken en Schrauwen met de sigaren, Praktijk in woensdrecht, koeken scheren, curus handmelken wat een ellende, Bovee en Meeuwissen waren praktijkleraren.

leraren waren van Grinsven, Broekhoven en Franken en Schrauwen met de sigaren, Praktijk in woensdrecht, koeken scheren, curus handmelken wat een ellende, Bovee en Meeuwissen waren praktijkleraren. Een hele gezellige tijd gehad heb er nog contacten Wij kwamen vanuit de LLS Hoogerheide en intern op Onze Lieve Vrouw ter Duinen.

lagere land en tuinbouw school, 1966

?