Lagere Land and Tuinbouw School

hofplein in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Land and Tuinbouw School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Lagere Land and Tuinbouw School foto

Op Lagere Land and Tuinbouw School vind je 0 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wat me het meest is bijgebleven is het jaar dat bijna de hele klas niveau verbetering heeft gedaan omdat het zo gezellig was op school namen die ik nog ken: Ilonka,Nancy van IJs, Loui, Gerard Schipper, de Amelanders, Jolanda van der Heide, Brigitte Koma

wat me het meest is bijgebleven is het jaar dat bijna de hele klas niveau verbetering heeft gedaan omdat het zo gezellig was op school namen die ik nog ken: Ilonka,Nancy van IJs, Loui, Gerard Schipper, de Amelanders, Jolanda van der Heide, Brigitte Komans (nog steeds hele goede vriendinnen)Wilma Smit en dan natuurlijk nog de leraren. ik heb de foto's niet bij de hand maar anders had ik er nog veel meer geweten Laat eens wat van jullie horen, kunnen we eindelijk eens een Reunie gaan organiseren Laat eens wat van je horen***** naar: *********************

Lagere Land and Tuinbouw Sc..., 1983

De namen die ik me zo een twee drie kan herinneren zijn:Alie van Aken(nog mee bevriend!) Renate, Leonie, Hadewich, Bianca,de tweeling Rinke en zijn zus(?)Mariska, en Elly .

De namen die ik me zo een twee drie kan herinneren zijn:Alie van Aken(nog mee bevriend!) Renate, Leonie, Hadewich, Bianca,de tweeling Rinke en zijn zus(?)Mariska, en Elly .Leuke tijd gehad, de richting Levensmiddelen technologie, maar zo makkelijk dat je alles makkelijk kon halen.De nieuwe D-richting was dat examenjaar ook net nieuw.

Lagere Land and Tuinbouw Sc..., 1983

Namen: Marion veldman, Sjoukje koelmans.

Namen: Marion veldman, Sjoukje koelmans. Albert. Leraren Wagenaar. Krijger. etc

Lagere Land and Tuinbouw Sc..., 1985

?