Lagere Land and Tuinbouw School

hofplein in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Land and Tuinbouw School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 28

Op Lagere Land and Tuinbouw School vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 20

wat me het meest is bijgebleve...

wat me het meest is bijgebleven is het jaar dat bijna de hele klas niveau verbetering heeft gedaan omdat het zo gezellig was op school namen die ik nog ken: Ilonka,Nancy van IJs, Loui, Gerard Schipper, de Amelanders, Jolanda van der Heide, Brigitte Komans (nog steeds hele goede vriendinnen)Wilma Smit en dan natuurlijk nog de leraren. ik heb de foto's niet bij de hand maar anders had ik er nog veel meer geweten Laat eens wat van jullie horen, kunnen we eindelijk eens een Reunie gaan organiseren Laat eens wat van je horen***** naar: *********************

2003, Deleted

De namen die ik me zo een twee...

De namen die ik me zo een twee drie kan herinneren zijn:Alie van Aken(nog mee bevriend!) Renate, Leonie, Hadewich, Bianca,de tweeling Rinke en zijn zus(?)Mariska, en Elly .Leuke tijd gehad, de richting Levensmiddelen technologie, maar zo makkelijk dat je alles makkelijk kon halen.De nieuwe D-richting was dat examenjaar ook net nieuw.

2003, Deleted

Namen: Marion veldman, Sjoukje...

Namen: Marion veldman, Sjoukje koelmans. Albert. Leraren Wagenaar. Krijger. etc

2003, Deleted
?